این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

مشهد میزبان ششمین کنگره کشوری سوختگی

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سیدحسن طاووسی گفت: این کنگره با شعار «یک کشور ، یک درمان استاندارد سوختگی»، تلاش دارد در مورد مسائل و مشکلاتی که در حوزه سوختگی وجود دارد به بحث و تبادل نظر بپردازد.

وی، محورهای کنگره ششم را  شامل درمان سوختگی حاد، سوختگی استنشاقی، سوختگی الکتریکی، جایگزین های پوست، مراقبت های ویژه در سوختگی، مراقبت زخم در سوختگی، مسائل روحی روانی بیماران سوخته، درمان عوارض سوختگی و نقش سازمان های خیریه در حمایت از بیماران سوخته عنوان کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار داشت: این کنگره توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همکاری مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران و انجمن حمایت از بیماران سوخته برگزار می شود و گروه های هدف را همه جراحان پلاستیک،جراحان سوختگی،جراحان عمومی،متخصصین پوست , بیهوشی , مراقبت های ویژه , پزشکان عمومی و پرستاران و تمام رشته های مرتبط تشکیل می دهند.

وی ادامه داد: تلاش همه دست اندرکاران سلامت و بطور ویژه پزشکانی که در فیلد سوختگی کار می کنند رسیدن به یک درمان استاندارد در سطح کشور است.

ششمین کنگره ملی سوختگی با شعار «یک کشور، یک درمان استاندارد سوختگی» در روزهای ۴ و ۵ اسفند ۹۵ در مشهد برگزار می شود.

با تلخیص از: خبرگزاری مهر

0 نظر

پیام خود را ارسال فرمایید

مطمئن شوید فیلد های (*) دار تکمیل شود.

Confirmation Code