این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

عزت درسایه وحدت، همدلی و هم‌افزایی

دکتر سیدحسن هاشمی در مسجد مکی زاهدان گفت: ما بعد از ظهر امروز برای اولین بار بیمارستان سوختگی را افتتاح کردیم که به جرأت می‌توانم بگویم مدرن‌ترین بیمارستان سوختگی در کشور است و امیدوارم با همت مسئولان بتوانیم بیمارستان ایران‌شهر را راه‌اندازی کنیم. در گذشته افراد مبتلا به سرطان در استان با وجود اینکه در آن زمان پول بیشتری داشتیم اما برای درمان باید به یزد، کرمان و حتی تهران می‌رفتند اما امشب یک دستگاه رادیوتراپی را افتتاح کردیم و دومین دستگاه را هم به زودی می‌فرستیم. همچنین در حوزه‌های زایمان، شیمی‌درمانی، مراکز تحقیقاتی و غیره اتفاقات خوبی افتاده است.

هاشمی با بیان اینکه ظرف دو ماه آینده بیمارستانی را در میرجاوه به بهره‌برداری می‌رسانیم در عین حال یکی از مجهزترین بیمارستان‌های چشم‌پزشکی را در زاهدان افتتاح کردیم و بر این اساس امیدواریم طوری عمل کنیم که بعدها پشیمان نباشیم. در عین حال امروز شنیدم که رهبر معظم انقلاب، ۵۰۰ میلیون دلار برای استان سیستان و بلوچستان اختصاص داشته‌اند و امیدوارم با درایت استاندار اقدامات جدی برای استان ایجاد شود.

وی با بیان اینکه هیچ فرقی بین سیستان و بلوچستان و سایر استان‌های کشور وجود ندارد گفت: مردم این استان از تبعیض رنج می‌برند و امیدوارم امروز تبعیضی وجود نداشته باشد، چرا که بنای جمهوری اسلامی ایران بر رفع تبعیض است. من ۳۷ سال پیش به عنوان جهادگر به این استان آمدم و تعدادی از دوستانمان توسط بدخواهانی که نمی‌خواستند این منطقه رشد کند شهید شدند اما در حال حاضر فرصت مهیاست و امیدواریم کل استان رو به رشد و گسترش باشد. در عین حال بدانید که هیچ تفاوتی میان شیعه و سنی نیست و فرصت‌ها برابرند و ما هم با هم برادر هستیم.

هاشمی با بیان اینکه قرار است دانشکده علوم پزشکی ایران شهر به دانشگاه ارتقا یابد گفت: به جوانان نصیحت می‌کنم تا می‌توانند درس بخوانند چون در این استان فرصت برایشان فراهم است و آموزش عالی نیز به خوبی رشد کرده است. از طرفی ورود هیچ‌کس اعم از بلوچ، سیستانی، شیعه، سنی و ... در مراحل آموزشی با مانع روبه‌رو نیست و آزاد است و همه ایرانی‌ها می‌توانند به دانشگاه‌ها وارد شود. بنابراین درس بخوانید چرا که با آگاهی، دانش و مهارت می‌توانید به همه‌چیز دست یابید. در عین حال توجه کنید که اگر امروز کشور قدرتمند است با توپ و تفنگ و اسلحه نیست بلکه به خاطر علم ایرانیان است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

0 نظر

پیام خود را ارسال فرمایید

مطمئن شوید فیلد های (*) دار تکمیل شود.

Confirmation Code